Banovo brdo, Nodilova 10

Osnovni podaci

Grad:Čukarica (Beograd)

Šira lokacija:Banovo brdo

Adresa:Nodilova 10

Broj nekretnina u projektu:0

Opis

LOKACIJA

Stambeni objekat u Nodilovoj, jednosmernoj i mirnoj ulici, paralelnoj sa Požeškom, naspram Hipodroma, neposredno iznad šoping centra "Ada mall’’, Ade Ciganlije i Košutnjaka. Na pešačkoj udaljenosti od osnovne škole, pijace, velikog broja državnih i privatnih obdaništa, privatnih škola, Šumarskog fakulteta, tramvajske i autobuske stanice.

Saobraćajno odlično povezana sa centrom i ostalim delovima grada. Lak i brz pristup velikom mostu preko Ade, koji spaja ovaj deo grada sa Novim Beogradom. U zavisnosti od spratnosti i položaja većinu stanova odlikuje nesvakidašnji panoramski pogled na Hipodrom, Most na Adi i grad.

OBJEKAT

Moderan objekat povučen od same ulice 3m, a na pojasu između zgrade i uličnog trotoara nalaziće se zeleni pojas i pristupni plato. Pod prizemlja je odignut 1,2 m od ulične kote, što zajedno sa pomenutim ozelenjenim predprostorom obezbeđuje viši novi privatnosti.  

Objekat spratnosti Po+P+5+Pk ukupne veličine 1.408,95 m2 i ima 15 stanova: 1 jednoiposoban u prizemlju, po 3 dvosobna stana na prvom i drugom spratu i po 2 stana na višim etažama i potkrovlju, od čega jedan trosoban i jedan četvorosoban, 16 parking mesta od kojih je 10 parking mesta u podzemnoj garaži i 6 parking mesta na parceli. U podrumu se takođe nalaze 5 stanarskih ostava sa prirodnom ventilacijom i upadom prirodne svetlosti.

Korišćeni materijali i savremena tehnologija gradnje obezbeđuju visok nivo energetske efikasnosti zgrade (B razred). Fasadna stolarija od aluminijumskih profila sa termoprekidomi niskoemisionog dvoslojnog stakla, sa aluminijumskim roletnama. Grejanje je toplovodno radijatorsko, preko indirektne toplotne podstanice smeštene u zasebnoj prostoriji u podrumu objekta, a na priključku svakog stana je predviđeno merenje sopstvene potrošnje kalorimetrima. Hrastov parket I klase, italijanska granitna keramika I klase velikog formata, Sigurnosna vrata Bosal,video nadzor, protivpožarni sistemi...

PRODAJA 

Ekskluzivnu prodaju stanova Investitor je poverio jednoj od vodećih agencija za nekretnine u Beogradu – GAMA PROPERTY. Posetite našu prodajnu kancelariju koja se nalazi na Trgu Nikole Pašića, u Dečanskoj 23, gde ćemo Vam pružiti sve relevantne informacije o projektu, kvalitetu završnih materijala i opreme, kao i dostupnim strukturama stanova. Informacije možete dobiti i pozivom na brojeve telefona +381 11 404 22 88 i +381 63 22 66 50 ili slanjem maila na

edition@gamaproperty.rs

Direktna prodaja bez provizije. Kompletna prateća tehnička dokumentacija, fazno plaćanje, mogućnost kupovine preko kredita, za kupce prvog stana mogućnost povraćaja PDV-a.

Završetak gradnje objekta je predviđen za jun 2022. godine.

Na navedene cene obračunava se PDV od 10%.

Broj pregleda: 2391

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Sve nekretnine projekta

Brza pretraga
Cena (€):
Kvadratura (m2):

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?